Aanbod

Samen opbloeien maakt een netwerk sterker én duurzamer

Als je dagelijks de vruchten plukt van een gezonde balans in je werk en leven, gun je dit anderen ook. Omdat je weet dat je juist van daaruit veel meer bereikt. Maar je weet ook dat dit niet vanzelf gaat en die balans er voor iedereen anders uitziet.

Als coach, adviseur en gespreksleider help ik jou als leider van een organisatie of (netwerk)team om samen met je omgeving aan de juiste knoppen te draaien. Zodat iedereen de ruimte krijgt om goed voor zichzelf te zorgen en zo elkaar te versterken.

Wat kan ik voor je doen?

Coaching en advies gericht op samenwerking

Huur mij in voor scherpe coaching en onderscheidend advies gericht op duurzame (netwerk)samenwerking.

Ik kijk daarbij altijd naar hoe het individu, de groepsdynamiek en het systeem zich verhouden tot het gezamenlijke doel.​

Gespreksleiding

Organiseer je een grootschalige of kleinere netwerkbijeenkomst? Wil je dialoogsessies voeren met professionals rondom een sociaal thema? Of een strak webinar neerzetten om je partners te informeren en mobiliseren?

Dan kan je mij inhuren als gespreksleider!

Hoe doe ik dat?

Spreek je dromen hardop uit

Eigenlijk willen jullie allemaal hetzelfde. Beter samenwerken, meer bereiken. Maar ja, zo druk hè? Geen tijd om echt goed met elkaar te praten. Om aan je collega te vragen: wat wil jij eigenlijk? Of te concluderen: joh, dat wist ik helemaal niet!

Dus wat wil jij? En welke impact wil jij maken rondom dit sociale thema?

Dat is waar ik altijd begin. Met vragen stellen aan individuen. Aan jou, je teamleden en de partners waar je effectiever mee wilt samenwerken. Dat kan op kantoor, maar bijvoorbeeld ook tijdens een wandeling in het bos.

Waarom ben je dit werk gaan doen? Wat is je volgende stap? Welke talenten wil je verder ontwikkelen? Wat zijn jouw dromen? En hoe kunnen we die verbinden aan één gezamenlijk doel. Het is belangrijk om dit uit te spreken tegen elkaar.

Want anders dendert de trein maar door. Op weg naar een bestemming waar niemand van de passagiers voor was ingestapt. Vertraging mag dan een slecht imago hebben, maar soms is het juist een hartstikke goed idee.

Beweging creëren door te vertragen. Probeer maar eens.

Durf jij weleens stil te staan?

Niet alleen voor jezelf, maar om samen te kunnen groeien en zo op een duurzame manier het verschil te maken.

Ik snap dat het oncomfortabel voelt om hulp in te schakelen. Want je weet niet precies wat er daarna gebeurt.

Komen jullie straks ineens met een harde ruk tot stilstand? En waar beland je dan precies? Wat als sommige mensen twijfelen of ze wel willen uitstappen? Hoe houd je iedereen bij elkaar?

Allemaal onzekere factoren.

Maar met mijn begeleiding voelt dat helemaal niet meer zo spannend.

Uit ervaring weet ik dat het altijd goed komt

Want ik zie het keer op keer gebeuren in de praktijk.

Opluchting. Letterlijk meer lucht. Dat is waar we uitkomen als we samen aan de slag gaan. Hoe ingewikkeld en complex jullie situatie ook lijkt, er is altijd een weg naar een ambitieus resultaat. Een bestemming met betere samenwerking, meer werkgeluk en hogere kwaliteit.

Niet alleen omdat ik effectieve methodieken inzet en vooraf een duidelijke afspraak maak over het gewenste resultaat. Maar ook omdat ik zo werk dat je niet volledig van mij afhankelijk wordt. En ik bovendien door de jaren heen een sterk netwerk om mij heen heb verzameld van zzp’ers en andere bureaus die ik kan inschakelen als een traject daar om vraagt.

Maar het belangrijkste is dat ik als coach, adviseur en gespreksleider laat zien hoe je jouw persoonlijk leiderschap zo in kunt inzetten dat er voor iedereen ruimte ontstaat om met plezier écht impact te maken. Op die belangrijke sociale en maatschappelijke thema’s waar jullie je hard voor maken.